beats by dre cheap

Cetiri mjeseca postojanja

S' postovanjem cemo se izviniti nasim dragim posjetiocima sto su u ovim poslednjim danima bili osiromaseni sa novim clancima, ali slika ce vam reci gde su ovih dana bili momci koji su se iz licne zelje za svojim rodnim krajem obavezali da uredjuju ovu stranicu. Nadamo se da nam necete zamjeriti a mi ce mo se truditi da se popravimo, budemo svaki dan bolji i zanimljiviji. Ovu priliku koristimo da vam saopstimo neke podatke i informacije o buducim novostima ove stranice.

    Internet stranica postoji vec puna 4 mjeseca, uzimajuci u obzir da je osnovata 13. aprila, a ima do sad broj posjeta preko 3320, sto govori da 13-i nije baksuzan dan kao sto se kaze. Podbrdo na internetu ubrzo planira da se prosiri za jos jedan veoma zanimljiv link a to je Barijada RUDICI na kojem ce te moci da procitate sve vezano za tradicijonalno okupljanje od prve godine osnivanja Barijade.

   Isto tako iskoristiti cemo priliku da se zahvalimo Mrkonjickim web prezentacijama www.mrkonjic-grad.com   www.leusaba.org   www.mrkonjicgrad.com  na podrsci, reklami i saradnji jer u ovom slucaju je zbilja bilo nesto sto se rijetko moze vidjeti a to je da veliki pomazu malima!!!

\" P O D B R D O\" na internetu
http://podbrdo.blogger.ba
13/08/2007 02:36