beats by dre cheap

GODINA POTRAGE JOS NEMA REZULTATA

   Prije nekoliko dana, tacnije 19. marta bila je godisnjica kako smo objavili clanak na Mrkonjickom web sajtu www.mrkonjic-grad.com i ostalim zvanicnim prezentacijama grada ovu tuznu i ne dovrsenu pricu o mladicu pod imenom Miloš Šajin.

   Pomenuti mladic nas je podstakao da napravimo i ovu prezentaciju sela Podbrda na besplatnom blogger-ovom hostingu, koja je na zalost upravo zapoceta objavljivanjem clanka potrage Miloša Šajina.

   Nakon godinu dana naseg truda, zalaganja i objavljivanja po mnogobrojnim internet stranicama kako bih ga pronasli , na veliku zalost jos nismo u tome uspjeli ali ovim putem sa  ciljem i nadom u sto brzem pronalasku, zelimo da ponovimo tekst koji je napisan prije godinu dana .

Traži se Miloš Šajin

   Na veliku zalost sto moramo ovako da zapocnemo ovu prezentaciju naseg bloga ali ko bih se drugi trudio i trazio svoga sugradjanina nego njegovo Podbrdo!!

Miloš Šajin iz sela Podbrda, rođen 1979 god. u Mrkonjić Gradu, nestao je još 2000.godine.

Poslije nesporazuma i neslaganja sa ukućanima Miloš je napustio porodičnu kuću Šajin u selu Podbrdu u junu 2000 godine. Njegova porodica od tada do danas ništa ne zna o njemu, sem nekih par sitnih detalja koje su pronašli tih dana kad je nestao: bijeli čaršaf pronađen na autobuskoj stanici u selu Podbrdo na kojem je napisao oproštajno pismo, kao i  bicikl pronađen kod mosta Balkana sa kojim se udaljio od kuće te noći. 

Porodica Šajin zamoljava sve ljude koji nešto znaju o Milošu da jave u redakciju sajta ili na e-mail: sasa_lazendic@yahoo.com. Porodica bi željela da nekako javi Milošu da mu je otac preminuo.

Unapred zahvalna porodica Šajin.

Tekst i foto:  Sasa Lazendic

\" P O D B R D O\" na internetu
http://podbrdo.blogger.ba
26/03/2008 14:32