beats by dre cheap

Poceo odvoz smeca

Nakon mnogobrojnih sugestija pa i nase stranice o temi divlja  deponija na lokalitetu Podrasnickog polja, koje se nalazi izmedju tri najveca sela Mrkonjicke opstine Podbrdo, Graci i Podrasnica poceo je odvoz smec sa pomenute deponie. Nakon jake volje opstinske vlasti odobrena su sredstva i proveden je tender za izvodjaca radova. Na provedeni tender izasla su tri ponudjaca i jedan od njih koji je prosao bio je javni prevoznik Zivko Cigoja sa cijenom rada od 13 000 km sa PDV.
Velika sramota a jos vece ogledalo ne kulture naseg naroda je bila ova deponija koja se polako uklanja sa Podrasnickog polja a preseljava i otvara na dva nova lokaliteta, prvi lokalitet je naselje Brdo a drugi samo stotinjak metara pored puta od javne deponije Podovi u pravcu Trijebova.
Pored sve obavezujuce dokumentacije od strane finansiera izvodjac radova se ne pridrzava ni naj manje preuzetih obaveza. Vjerovatno u cilju sto vece dobiti i zarade izvodjac radova je zapoceo nasipanje sa tim smecem privatnog placa, koji se nalazi uz potok zvani Djukanovica potok. Pomenuti potok je u slivu Crna Rijeka a koja je i te kako kao sto znate poznat po ogromnim kolicinama smeca. Na slika 1 mozete vidjeti mjesto sa koje se cisti smece.
Slika 2 plac koji se nasipa u naselju Brdo pored Djukanovica mosta, naravno sa lijepim materijalom od pelena i flasa...
Slika 3 mozete vidjeti novo mjesto gdje kipa ovaj vrijedni izvodjac radova, samo stotinjak metara od javne deponije Podovi u pravcu Trijebova

\" P O D B R D O\" na internetu
http://podbrdo.blogger.ba
03/04/2009 22:07